Natuurlijk gebruiken jij en je medewerkers dagelijks allerlei software. Maar werk je daar optimaal mee? Betaal je niet te veel? En wie onderhoudt je applicaties?

Solid Partners helpt je graag bij het selecteren van de juiste software, het leveren van Software-as-a-Service, onderhoud en beheer. Zo gebruik je altijd de beste software voor jouw bedrijf, blijf je wendbaar en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Kevin Mulder

Wat is nou eigenlijk de beste software voor jouw bedrijf?

Vraag ons om de juiste adviezen.

CUBE is straks het hart van jouw organisatie

als het gaat om:

  • CRM
  • Workflow
  • Werkorders
  • Projecten
  • Urenregistratie
  • Contractmanagement

De software is gebouwd op basis van het Lean principe. Processen lean maken, minder administratieve overhead en meer toegevoegde waarde. Met ons concept van KanBan Boarding, zorgen wij ervoor dat je medewerkers weer zicht krijgen op het werk en de bedrijfsdoelstellingen.

CUBE is gebouwd op basis van de nieuwste technieken en werkt volledig SaaS based. Integratie is op een eenvoudige manier mogelijk i.c.m. administratieve softwarepakketen als Exact Online, iMuis, Snelstart, etc. Integratie houdt o.a. in dat je maar op 1 plek alle relaties hebt en deze eenvoudig gesynchroniseerd zijn met andere systemen.

Via onze integratie met het Microsoft 365 platform, zorgen wij dat planning in CUBE en agenda in Exchange Online in sync zijn. Integratie is ook mogelijk met SharePoint, zodat je optimaal gebruikt kunt maken van SharePoint als document managementsysteem, maar dan beschikbaar vanuit CUBE.

I3AS staat voor Integration Architecture as a Service.

Het doel van I3AS is om een volledig ontzorgde integratie oplossing voor de klant te plaatsen. Vanaf het adviseren en beschrijven van de integratie architectuur tot aan het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van het integratieplatform.

Een integratieplatform heeft een stabiel platform nodig waarbij beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit als standaard worden ervaren. Hiervoor wordt het Azure platform ingezet. Samen met de integration services van Azure kan gebruik gemaakt worden van enterprise integratie patronen.

In een organisatie worden steeds meer verschillende informatiesystemen in gebruik genomen. Voor elk proces is een ideaal informatiesysteem te selecteren, ook wel best of breed genoemd. Vaak hebben deze informatiesystemen informatie van elkaar nodig om enerzijds een proces te ondersteunen (bv. een bestelsysteem heeft CRM/relatie gegevens nodig) of anderzijds een proces te verlengen (een bestelsysteem maakt een order welke moet resulteren in een factuur in het administratiesysteem). Hoe meer informatie systemen er in gebruik worden genomen, hoe complexer de informatie-uitwisseling tussen deze systemen wordt.

Een integratieplatform als I3AS heeft een aantal uitgangspunten om er voor te zorgen dat deze complexiteit beheersbaar en schaalbaar blijft.