Databeveiliging is tegenwoordig van groot belang voor ieder bedrijf. Omdat je moet voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook omdat je hackers buiten de deur wilt houden.

Met Solid Partners houd je de databeveiliging in jouw organisatie op orde, nu en in de toekomst.

We helpen je met:

  • Toegangsbeveiliging (tweefactorauthenticatie en password management)
  • Beveiligde mailomgeving (Managed Online Spamfilter)
  • Beveiliging van bedrijfsdata en bestanden (Managed Computer Protection)
  • Beveiliging van je IT-kantooromgeving (Managed Firewall)
  • Beveiliging van websites of webpagina’s (Managed SSL Certificaten)

Meer weten over cybersecurity?

Onze experts staan voor je klaar.

Waterdicht ICT-landschap 

Veiligheid van opgeslagen data wordt steeds belangrijker en ook complexer. Tenslotte, bedrijven produceerden nog nooit zoveel data als nu. Vandaar de term big data. Bovendien komen er in de zakelijke markt steeds meer devices bij, zoals smartphones, tablets en laptops, door het bedrijf beschikbaar gesteld of privébezit van medewerkers. Het is een stevige uitdaging om grip te houden op veiligheid van gegevens zonder dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid.  

 

Bewuste gebruikers 

Een goede IT beveiliging begint bij technische maatregelen zoals een goede firewall, een strak wachtwoordbeleid en antivirussoftware. Met alléén goede technische maatregelen houd je cybercriminelen natuurlijk niet buiten de deur. De meeste besmettingen ontstaan namelijk door menselijk handelen. Maar al te vaak worden cyberaanvallen veroorzaakt of vergemakkelijkt door de nalatigheid en/of onwetendheid van medewerkers. Dat weten cybercriminelen ook. Zij zetten in op menselijk falen. 

Wat is security awareness?   

Security awareness is een term voor de mate waarin mensen bewust zijn van de gevaren met betrekking tot (vooral online) informatiebeveiliging. Het is een proces om het (online) gedrag van mensen te veranderen om zo incidenten te voorkomen en af te wenden. Andere termen voor security awareness zijn cyber awareness en beveiligingsbewustzijn. 

 

 

Cyberaanval 

Phishing is en blijft de grootste digitale dreiging voor organisaties als de onze. Ruim 90% van alle succesvolle cyberaanvallen wordt veroorzaakt door phishing. Een moment van onoplettendheid en een fout is zo gemaakt. Phishing berichten zijn vaak niet meer van echt te onderscheiden en criminelen beperken zich niet meer tot alleen e-mail. 

At the end of the day, the goals are simple: safety and security

We do IT for you!

Case: Microsoft 365

Go Ahead Eagles

Als organisatie in het betaald voetbal gaat het om het resultaat op het veld. Dat behalen we pas als alle schakels kloppen, ook de ICT.